Cirkeltræning, Advanced

Antal tilmeldte: 16/25 Alder: 15-99 Pris: 700,00 DKK
09/09/2023 - 14/04/2024 Sandbjerghallen Lørdag 09:00-10:15 Instruktør: Søren Hvid
Beskrivelse

Beløn dig selv ved at starte weekenden med at træne. Igen i denne sæson byder vi indenfor til cirkeltræning lørdag morgen, og på linje med de forrige år er det den hårde træning, der venter, men du vil blive overrasket over, hvor meget bedre din weekend bliver efter en god træning sammen med andre dejlige deltagere. I forhold til vores Basic hold om torsdagen skruer vi op for styrken på vores Advanced hold, men det skal du ikke lade dig skræmme af, for nok er øvelserne hårdere, men også her sætter du selv dit ambitionsniveau.

Træningen følger en fast form på helt samme måde som på Basic holdet:

·       Vi starter med at sjippe i 3-4 minutter til en god sang med energisk rytme.

·       Derefter har vi 4 opvarmningsøvelser, vi gentager 3 gange med tabata princippet. Det er 20 sekunders øvelse efterfulgt af 10 sekunders pause.

·       Så følger vores cirkel. Den består af 9 øvelser, som hver trænes i 45 sekunder. Herefter er der 15 sekunder, hvor du bevæger dig til næste øvelse. Øvelserne er enten fokuseret på kredsløb, styrke eller rettet mod din core. Der er 1-2 nye øvelser hver gang, og vi gør flittigt brug af vores gode udstyr.

·       Til sidst rydder vi op og strækker ud sammen.

Men der er mere endnu:

·       Hver første lørdag i måneden laver vi tabata træning. Det er 2 sæt med 4 øvelser, og hvor hver øvelse gennemføres i 20 sekunder efterfulgt af 10 sekunders pause men hele 8 gange. Tabata træningen har altid et tema, som præsenteres ved træningen lørdagen inden.

·       En overraskelse – ja nærmest en bonus – venter dig ved hver træning, når vi har ryddet op, og inden vi strækker ud. Den er ny hver gang, og kan måske få dig til at grine eller i hvert fald blot i godt humør.

Holdet har heldigvis en god skare af trofaste deltagere, så hvis du vil ”med på holdet”, er lørdagstræningen helt sikkert én, du skal booke ind på. 

Træningen er for voksne, m/k, og ikke tilrettelagt børn. Det er tilladt at møde op med søvn i øjnene, men den er for længst væk, når vi er færdige med at træne.

Husk at medbringe følgende ved hver træning:

·       Drikkedunk eller plastflaske med vand

·       Et stort håndklæde til at lægge på træningsmåtten

·       Et lille håndklæde til at tørre sveden af panden

·       Godt humør – hver gang – det er jo trods alt weekend

Pris: 700,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Søren Hvid