PumpFitness

Antal tilmeldte: 15/15 Venteliste: 1 Alder: 15-99 Pris: 700,00 DKK
04/09/2023 - 14/04/2024 Sandbjerghallen Mandag 18:15-19:30 Instruktør: Søren Hvid
Beskrivelse

Træning med vægtstang og til musik – workout formen som du måske allerede kender fra træningscenteret? Træningsformen er skræddersyet til dig, som vil brænde kalorier af, og samtidigt udnytte det boost som styrketræningen tilføjer til forbrændingen. Du vil desuden forbedre din kropsholdning og form samt tone dine muskler.

PumpFitness bruger rytmen i musik til at diktere bevægelserne med vægtstangen – dét, som man kalder for ”time under tension”. Vægten på stangen afhænger af muskelgruppen, der trænes, og du kan helt individuelt sætte vægten, så den passer til dig.

Timen har et fast forløb. Vi lægger ud med opvarmning efterfulgt af træning af lår (squats), bryst, ryg, triceps, biceps, lår (lunges), skuldre samt mave (core), og vi slutter af med udstrækning. Mellem hver træningssæt er der en kort pause, hvor vi justerer vægten på stangen, så den passer til næste sæt, forbereder evt. nye øvelser vi ikke har prøvet før, og så får vi tørret sveden af panden samt får lidt at drikke. Du vil blive overrasket over, hvor hurtig tiden er gået, når vi er færdige.

Træningen og musikken i timen skiftes løbende, så du vil aldrig blive mødt af det samme program, igen og igen. Undervejs bliver du vejledt i, hvordan vægtstangen skal bruges, den helt rigtige teknik samt opmuntret til at yde dit bedste – det er en fordel for dig, som efterspørger træning med nerve, intensitet og god stemning.

PumpFitness kræver ingen særlige forudsætninger, for dig som vil deltage, men du bør have et generelt frit bevægeapparat. Træningen er ikke tilrettelagt børn.

Husk at medbringe følgende ved hver træning:

·       Drikkedunk eller plastflaske med vand

·       Et stort håndklæde til at lægge på træningsmåtten

·       Et lille håndklæde til at tørre sveden af panden. Du får helt sikkert brug for det.

 

Forvent at du bliver bidt af det – så er du advaret.

Pris: 700,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Søren Hvid