Familiehop Sommer 24

Antal tilmeldte: 22/50 Alder: 0-5 Pris: 300,00 DKK
15/04/2024 - 28/06/2024 Sandbjerghallen Onsdag 16:30-17:30 Instruktør: cecilie stoltze Josefine Kumini
Beskrivelse

FamilieHop er for børn i alderen 0-3 år. På holdet har vi fokus på samspillet mellem barn og voksen gennem leg og bevægelse med og på redskaber. Vi opsætter redskabsbaner, der er særlig gode for den motoriske udvikling af børn i denne aldersgruppe.

I redskabsbaner indgår f.eks. trampolin, plint, nedspringsmåtte, rullemåtte, kilemåtte, bomme til ligevægtsgang, tove, som børnene kan svinge sig i, når armkræfterne kan bære kroppen. Redskabsbanerne er altid opsat, så der er én for de mindste og én for dem som er lidt større, så alle får passende udfordringer.

Når der er lidt tid til overs, hygger vi med sanglege. Vores mål er, at børnene får udviklet deres motoriske evner og gradvist bliver mere modige.

På dette hold er det en forudsætning, at minimum én voksen deltager aktivt i træningen sammen med børnene - det kan være far eller mor, en bedsteforældre eller lignende. Søskende op til og med 5 år vil også kunne tilmeldes og være med.

Ligeledes er det en forudsætning, at voksne tager del i nedpakningen af redskaber, inden træningen slutter. Vi forventer, at forældrene møder op i idrætstøj/træningstøj, ligesom børnene har tøj på som er rart at røre sig i.

Der er plads til 25 børn dvs. 50 personer inkl voksen. Holdets kontingent er pr. barn - 1 voksen er gratis.

Pris: 300,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

cecilie stoltze

Josefine Kumini