FlipOnastic Sommer 24

Antal tilmeldte: 21/22 Alder: 7-10 Pris: 450,00 DKK
15/04/2024 - 28/06/2024 Stenløsehallen Torsdag 16:00-17:30 Instruktør: Rosa Fuglsang Larsen Cecilie Thomsen Karen Vestergaard Caroline Laursen Matilde Thirsgaard
Beskrivelse

FlipOnastik er et hold for de børn i 2. og 3. klasse, som brænder for gymnastikken eller er friske på at prøve kræfter med det. Hvis man kommer som nybegynder kræver det dog overbevisende gå-på mod, da flere af de andre gymnaster på holdet har trænet gennem flere år.

På FlipOnastik prioriteres det højt, at gymnasterne bliver udfordret lige meget, hvilket niveau de er på. Træningen vil starte med opvarmning i form af sving, hop, smidighed, stafetlege og sved på panden, så muskelgrupperne lige er i gang før det går løs. Derefter vil vi springe, hvor der vil blive lavet baner, heriblandt trampolinbaner, raketbaner, airtrackbaner mm. der passer til de forskellige niveauer.

Vi ønsker at FlipOnastik er et hold, hvor stemningen er i top, man synes det er sjovt at møde op til træning og gå til gymnastik, og så vil der selvfølgelig også blive plads til fis og ballade. Alt i alt gælder det om at have det sjovt på holdet, få brændt noget krudt af og blive super dygtig.

Pris: 450,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Rosa Fuglsang Larsen

Cecilie Thomsen

Karen Vestergaard

Caroline Laursen

Matilde Thirsgaard