Cross Gym & Cardio Core Sommer 24

Antal tilmeldte: 18/25 Alder: 15-99 Pris: 300,00 DKK
15/04/2024 - 28/06/2024 Sandbjerghallen Tirsdag 17:30-18:45 Instruktør: Christian Jessen
Beskrivelse

CrossGym - med fokus på kredsløb og kerne. 60 minutters koncentreret træning inddelt i 15 minutters opvarmning, 35 minutters kredsløbstræning samt træning af mave, ryg og overkropsmuskulatur afrundet af 10 minutters afspænding og udstrækning.

Vi laver træning baseret på cirkeltræning og tabata. De fleste øvelser er uden redskaber, hvor vi bruger kroppens egen vægt som modstand, men vi tilføjer også vægte, så højere modstand opnås.

Vi sætter øvelserne sammen i programmer, som kommer rundt om alle kroppens muskelgrupper, og vi øger gradvist intensiteten. De enkelte øvelser er f.eks. squats, lunges og burpees, som alle træner lårmusklerne, men vi laver eksempelvis også crunches, som på forskellig vis belaster mavemuskulaturen, og endelig er der push-up, pull-ups og chin-ups, så vi også får armene med. De fleste øvelser kan gradueres, så hårdhed og modstand er afstemt dit niveau.

Vi laver træningerne i 3 ugers moduler. I første uge introducerer vi øvelserne, har fuld fokus på den tekniske udførsel, så de udføres korrekt og belaster rigtigt, så skader undgås. I de efterfølgende 2 uger kan du som deltager øge intensiteten i øvelserne og på den måde mærke en forbedring i din træning.

Holdet forudsætter, at du er bekendt med funktionel træning. Er du ikke, bør du i stedet tilmelde dig holdet Cirkeltræning, Basic, som vi har mandag aften. Børn over 15 år kan deltage med deres forældre og på forældrenes ansvar. 

Træningen er ikke tilrettelagt for børn.

Pris: 300,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Christian Jessen