Krudtugler 23/24

Antal tilmeldte: 10/40 Alder: 2-5 Pris: 800,00 DKK
21/08/2023 - 14/04/2024 Sandbjerghallen Mandag 17:00-18:00 Instruktør: Rosa Fuglsang Larsen Freja Solok Signe Skovbo windahl
Beskrivelse

Dette hold er for 3 -5 årige 

På holdet bygger vi videre på alle de ting, som børnene måske har lært, hvis de har gået til gymnastik før. Nye børn er selvfølgelig meget velkomne og kan bestemt også tage del i løjerne.

Børnene vil blive udfordret på styrke, balance og mod - de vil opleve at træne sammen som et hold. Udfordringerne vil være alderssvarende og i særdeleshed tage udgangspunkt i børnenes modenhed.

I perioden frem til efterårsferien vil træningens indhold først og fremmest være baseret på leg.

Herefter vil vi gradvist arbejde med målrettede øvelser, og som gradvist skaber forudsætningen for et opvisningsprogram.

For at sikre at børnene indlever sig i aktiviteterne, og får den fornødne fortrolighed med trænere og hjælpetrænere, skal forældre opholde sig i de tilstødende lokaler, mens børnene træner. Børnene kan dog nemt komme til forældrene, hvis de får behov det.

Hold t-shirt, opvisningsdragt eller lignende fælles udtryk for holdet samt evt. rekvisitter i forbindelse med opvisninger er inkluderet i kontingentet.

Holdet er i form og indhold identisk med Kanonkugler om Torsdagen 

Pris: 800,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Rosa Fuglsang Larsen

Freja Solok

Signe Skovbo windahl