Spilopperne 23/24

Antal tilmeldte: 28/50 Alder: 5-8 Pris: 900,00 DKK
21/08/2023 - 14/04/2024 Stenløsehallen Mandag 16:00-17:00 Instruktør: Emma Søbæk Christiansen Rosa Fuglsang Larsen freja christensen Helena Tang Pedersen Karen Vestergaard
Beskrivelse

Spilopperne er for børn, der går i 0. eller 1. klasse. På Spilopperne er der sjov, sved, spænding og fart over feltet, når gymnasterne udfordres på bl.a. airtrackbaner og trampolinbaner. Der vil blive leget og bygget sjove redskabsbaner, hvor motorik, styrke og kondition udfordres, og der lægges et fundament for de klassiske spring såsom kraftspring, salto og flikflak ved at øve bl.a. kolbøtter, vejrmøller og ophop.

Spilopperne er for dig, der er fuld af energi og vild med at hoppe, løbe, og 'springe' ud i nye udfordringer.

Vi ønsker, at Spilopperne er et hold, hvor alle er glade, søde mod hinanden og er friske på lidt af hvert inden for gymnastikkens verden. Men der vil selvfølgelig også blive plads til fis og ballade. Alt i alt gælder det om at have det sjovt på holdet og få brændt noget krudt af.

Til foråret 2024 vil vi vise en opvisning for forældre, søskende, bedsteforældre osv. Her vil vi udføre det bedste vi har lært gennem sæsonen i form af spring, men også nogle serier vil blive vist på bedst mulig vis af de dygtige gymnaster.

Opvisningsdragter og evt. rekvisitter i forbindelse med opvisninger er inkluderet i kontingentet.

Pris: 900,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Emma Søbæk Christiansen

Rosa Fuglsang Larsen

freja christensen

Helena Tang Pedersen

Karen Vestergaard